Abonnementen

We bieden je keus uit 2 trainingsvormen en een uitbreiding:

Personal Training

• eventueel met Physical Group Training

1-op-1 personal training met een geheel individueel programma. Desgewenst voedingsadvies en personal coaching zijn inbegrepen. Streef je naar gedragsverandering? Juist dan blijkt de combinatie bewegen en coaching bijzonder effectief. Ook eventueel mail- of app-contact is inclusief.

Uitbreidbaar met Physical Group Training

Wil je vaker trainen, in groepslessen? Breid je personal training dan uit met Physical Group Training.

Vergeet bootcamp! Tijdens deze groepslessen draait het om hard trainen, lol maken en diversiteit! Vooral dat laatste is wat deze lessen zo bijzonder maakt. Elke week verschillende methodes en lesinhoud waarin kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie centraal staan. Je hoeft geen superman/vrouw te zijn om mee te kunnen doen, een gezond lichaam en een goede dosis motivatie zijn voldoende.

De lessen worden aangepast aan ieders niveau, zodat iedereen aan het eind hard genoeg heeft kunnen trainen. Laat je elke week weer opnieuw verrassen en verbreed je sportieve horizon!

Small Group Training

Vanwege de kosten, is personal training niet voor iedereen weggelegd. Dat snappen we. Daarom bieden we met Small Group Training toch die persoonlijke aandacht en begeleiding voor een kleiner budget. Je traint in de ochtend of in de avond met maximaal 4 personen in groepjes die jijzelf of wij samenstellen.

De training bestaat uit:

  • 50 minuten fysieke training
  • 10 minuten ontspanning (o.a. ademhalings- of yoga-oefeningen)

Je bent helemaal klaar om aan je (werk)dag te beginnen.

Prijzen

=

Personal Training

60 minuten
€59,50

=

Personal Training

30 minuten
€34,50

=

Personal Training + Physical Group Training

60 minuten
€69,50

=

Personal Training + Physical Group Training

30 minuten
€46,00

=

Small Group Training

€30,00

Ja, ik gun mijzelf een kickstart

"Je leert op meerdere manieren jezelf steeds beter kennen!"

Barbara: “Ik train al 4 jaar bij InsideOut en heb nog nooit een saaie training gehad. De trainingen zijn 1-op-1, professioneel en deskundig. De trainers zijn flexibel, gemotiveerd en proberen je op een goede manier uit te dagen om je eigen grens steeds een stukje te verleggen. Heel fijn. En je leert op meerdere manieren jezelf steeds beter kennen!

"Ik zocht meer balans in het sporten."

Olaf: “Voordat ik bij InsideOut sportte, fietste ik alleen maar. Dus mijn benen waren redelijk getraind, maar de rest bleef een beetje achter. Ik zocht daarom meer balans in het sporten. We zijn nu een aantal jaren verder, en ik train nog steeds heel graag iedere week bij InsideOut. Het zijn bijna therapie-uurtjes. De leuke mix aan trainingen, kracht, conditie, balans, boksen, gecombineerd met de persoonlijke (gezellige) aandacht, houdt het voor mij leuk.”

"Het verleggen van grenzen in combinatie met een gezonde dosis humor."

Jeroen: “De afwisseling in verschillende activiteiten en het verleggen van grenzen in combinatie met een gezonde dosis humor maakt dat ik al enkele jaren met veel plezier sport bij Inside Out.”

"Door de variëteit kijk ik uit naar elke training."

Marina: “Sinds ik bij InsideOut sport, nu zo’n drie jaar, ben ik eental kilo’s lichter geworden, maar wat ik vooral super vind is dat ik me topfit en energieker voel dan ooit tevoren! Ik vind het heerlijk dat o.a. door InsideOut sporten een onderdeel van mijn leven is geworden dat ik nooit meer op geef. Door de variëteit kijk ik uit naar elke training, ook mede door de leuke groepssamenstelling tijdens de Physical Group trainingen.”

ADRES

Kolk 31
4241 TH Arkel
Tel. 06 290 222 38