BusinessTeam training & coaching

Versterk jullie teamspirit en samenwerking

Leuk en effectief samenwerken als team is niet altijd vanzelfsprekend. Verschillende persoonlijkheden vormen de kracht van elk team, maar zijn tegelijkertijd een zwakte. Daardoor kent elk team zijn eigenaardigheden en aandachtspunten om aan te werken. Om samen effectiever, efficiënter en vooral… gelukkiger te worden op het werk.
Daarom bieden wij naast de Personal training & coaching ook de BusinessTeam training & coaching. Ook hier is bewegen geen doel, maar een middel. Een middel om als team beter en prettiger te functioneren.
We bieden een scala aan oefeningen en samenwerkingsopdrachten, zowel fysiek als mentaal. Geschikt voor iedere medewerker, ongeacht fysieke gesteldheid.
Door samen fysiek aan de slag te gaan, met ruimte voor mentale (groeps)coaching, ontstaat er een bijzondere en blijvende groepsdynamiek. Dat gaat verder dan een keer samen barbecueën, karten, golfen… Dat is ook leuk, maar anders. Ons maatwerkprogramma is gericht op gelukkigere medewerkers in een beter samenwerkend team.

Daarom BusinessTeam training

N

Teambuilding (met technieken van leger en politie)

N

Programma op maat

N

Fun & function

N

Doelgericht en effectief

N

Duurzaam effect

N

Kosten aftrekbaar

Stap voor stap het beste uit je team

N

We starten met een uitgebreide intake: wat is het doel, waar gaan we aan werken?

N

We maken samen een plan van aanpak dat aanlsuit bij het bedrijf, de beoogde verandering, teamvorming en/of samenwerking.

N

Als ervaren instructeurs en opleiders van leidinggevenden bij de Koninklijke Landmacht.

N

We maken o.a. gebruik van bewezen opleidingsmethoden zoals die gebruikt worden bij politie en defensie.

N

We werken doelgericht, met oog voor de funfactor.

N

Een bijeenkomst of in meerdere sessies gedurende een langere periode.

N

We evalueren en passen waar nodig aan.

Kleinschalige, korte personal trainingsessies

In onze studio of op locatie trainen in kleine groepen onder persoonlijke begeleiding. Goed voor de teambuilding.

Reintegratieprogramma’s

Begeleiden van werknemers met gezondheidsklachten of na lange verzuimperiode naar vlotte terugkeer op de werkvloer. Denk hierbij aan personal training met opwerkschema’s voor thuis en eventueel voedingsadvies.

Voordeel voor ondernemers

De overheid stimuleert de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. Er kunnen velastingvoordelen zijn voor trainingen, coaching en bedrijfsfitness. Dat maakt training van InsideOut extra aantrekkelijk. Neem contact op over de mogelijkheden. We adviseren je graag.

"Back to basic, je overgeven aan het bos, aan het avontuur en in mijn geval uiteindelijk ook aan mezelf."

Mirjam: “Desgewenst neemt InsideOut je mee op pad, zelfs tot in het buitenland. De prachtige omgeving van de Franse Ardennen, een zware rugzak op je rug, slow coffee op een heuvel, wijntjes bij een vuur en slapen in een hangmat onder de sterren zijn het decor. De gesprekken, opdrachten en stiltes de katalysator van je gedachten. De lessen zijn de ultieme opbrengst, vele zaadjes werden geplant voor besluiten die later volgenden. Back to basic, je overgeven aan het bos, aan het avontuur en in mijn geval uiteindelijk ook aan mezelf.”

"Ze leverden maatwerk met het programma en zorgden voor een goede sfeer."

Patricia “We hadden in het kader van teambuilding een teammiddag bij InsideOut. De kernwaarden van onze instelling zijn daarin verwerkt. Alle 30 medewerkers zijn erg enthousiast over de invulling van deze middag. Tomas, Paul en Patrick zijn zeer deskundige, bekwame en spontane trainers. Ze leverden maatwerk met het programma en zorgden voor een goede sfeer.”

ADRES

Kolk 31
4241 TH Arkel
Tel. 06 290 222 38