Over ons

Onder persoonlijke en deskundige 1-op-1 begeleiding in een veilige omgeving haal je het beste uit jezelf.

Niet langer trainen omdat het moet, maar omdat je het superleuk vindt. Daar ligt onze uitdaging en doen we alles aan. Motiveren is ons dagelijks werk. Al vanaf dat we instructeurs zijn bij de Koninklijke Landmacht en de politie. Met aandacht voor verantwoord bewegen, gezonde voeding tot aan personal coaching toe, als je dat wilt. Fysiek is ons startpunt. Heb je daarnaast behoefte aan mentale begeleiding dan hebben we ook daar de papieren en ervaring voor. Met de kennis en kunde van de Landmacht en politie zorgen we samen dat je je doelen haalt. Daarbij streven we naar een blijvende verandering: je binnenst én buitenste in balans. Om eenvoudigweg gelukkiger te worden.

Tomas

“Mijn missie is om samen met jou je doel te verwezenlijken. Resultaat en beleving gaan daarbij hand in hand. Net als fysiek en mentaal. Ik begeleid je graag om slanker, sterker, fitter te worden en tegelijk uit je hoofd te komen. Maar ook om wat je bezighoudt te bespreken, als jij dat wilt. Ook voor personal coaching ben je bij ons aan het juiste adres. Want bewegen, is geen doel op zich, maar een middel tot meer geluk.
Na de CIOS-opleiding tot sportcoördinator geüniformeerde beroepen, heb ik de vakopleiding LO/sport landmacht gevolgd en tal van vakopleidingen, zoals gewichtsconsulent, sportmasseur, fitnessinstructeur A en B en buitensportleider. Mijn jarenlange ervaring als sportinstructeur en personal trainer/coach zet ik graag in voor jou.”

Paul

“Als voormalig militair instructeur bij de Koninklijke Landmacht en de Marechaussee heb ik ervaren hoe fysiek en mentaal samenkomen. Met lichamelijke training op een leuke manier, houd je de positieve mentaliteit vast. Als je wekelijks lekker wilt bewegen, maar ook als je doelgericht aan de slag wilt voor die marathon, obstacle run, noem maar op. Naast instructeursopleidingen volgde ik opleidingen op het gebied van mentale ontwikkeling, zoals stresscounseling en mental coaching. Vooral die mix van fysiek en mentaal spreekt mij aan. Graag creëer ik hier die veilige omgeving, waar ruimte is voor alles. Of dat nu is om alleen lekker te bewegen of om ook te coachen. Jouw doelen en wensen staan centraal.”

InsideOut: je binnenste en buitenste in balans

InsideOut staat voor je binnenste en je buitenste. Die hangen nauw samen. Je voelt je lekker in je vel als je fysiek gezond bent. Omgekeerd beïnvloedt je binnenste ook je buitenkant. De juiste voeding en het mentale aspect hebben effect op je uitstraling. Bovendien halen we alles uit de kast om jou optimaal te begeleiden.

Waarom kiezen voor Insideout?

N

Persoonlijk met een ‘klik’

N

1-op-1 zonder bekijks

N

Nooit wachten

N

Elke training anders

N

Playground met grootste funfactor

N

Fysiek én mentaal in balans

N

Ideaal (en aftrekbaar) voor zelfstandigen

N

Lekker in je vel op een leuke manier

"Het zijn bijna therapie-uurtjes."

Olaf: “Voordat ik bij InsideOut sportte, fietste ik alleen maar. Dus mijn benen waren redelijk getraind, maar de rest bleef een beetje achter. Ik zocht daarom meer balans in het sporten. We zijn nu een aantal jaren verder, en ik train nog steeds heel graag iedere week bij InsideOut. Het zijn bijna therapie-uurtjes. De leuke mix aan trainingen, kracht, conditie, balans, boksen, gecombineerd met de persoonlijke (gezellige) aandacht, houdt het voor mij leuk.”

"Mijn lijf krijgt de aandacht die het verdient en mijn hoofd komt tot rust."

José: “Apenkooien was vroeger mijn favoriete gymles. Laat ik nu een sportschool vinden die dat continu aanbiedt. Onder de professionele, stimulerende en persoonlijke begeleiding van InsideOut, kan ik iedere week ‘spelen’. Mijn lijf krijgt de aandacht die het verdient en mijn hoofd komt tot rust door de goede gesprekken tijdens de toch intensieve sportles. Ik word er blij van!”

"een gezonde dosis humor maakt dat ik al enkele jaren met veel plezier sport."

Jeroen: “De afwisseling in verschillende activiteiten en het verleggen van grenzen in combinatie met een gezonde dosis humor maakt dat ik al enkele jaren met veel plezier sport bij Inside Out.:

ADRES

Kolk 31
4241 TH Arkel
Tel. 06 290 222 38