Personal training

Trainen met fun in de meest uitdagende playground van de regio onder persoonlijke en deskundige begeleiding.

Kies voor personal training boven groepstraining. We geven je persoonlijke aandacht, een avontuurlijk programma op maat, 1-op-1 begeleiding, zonder meekijkers. Zeker weten dat je zo je doel bereikt. En de weg ernaartoe is een feestje. Je wilt geen training overslaan. Echt. Je traint 1 keer per week in onze spiksplinternieuwe playground vol uitdagende toestellen, hindernisbanen, klimwanden… waar je geen genoeg van krijgt. Da’s wel even wat anders dan een zaaltje met de bekende apparaten op een rij. Oké die hebben we ook. Maar we bieden meer en anders. Kom kijken

Daarom kies je InsideOut

N
Bewegen met plezier
N
Trainen voor specifiek doel
N
Elke keer anders, altijd verrassend
N
Persoonlijk met een ‘klik’
N
1-op-1 persoonlijke aandacht
N
Modernste studio met grootste funfactor ever

Zo werken wij

Gericht maar met plezier op je doel af: slanker, fitter, sterker, lekkerder in je vel, snelle reïntegratie, misschien wel die ene obstacle run, marathon… Of gewoon elke week lekker bewegen.

Beweging

Wij helpen je op een leuke manier te trainen voor meer:

• uithoudingsvermogen
• kracht • lenigheid
• coördinatie
• explosiviteit

Heb je een specifiek doel voor ogen? Dan hebben wij de kennis, ervaring en middelen om je te begeleiden je doel te bereiken, zoals:

• obstacle run
• marathon
• triathlon
• wintersport
• afvallen In een programma op maat, met 1-op-1 trainingen, waarbij fun en function hand in hand gaan.

Voeding

In tegenstelling tot vroeger eten we niet meer alleen om te overleven. We eten ook om iets te vieren, voor de gezelligheid, uit verveling, als het tegenzit. Mensen die gezond eten en een goed lichaamsgewicht hebben, leven gemiddeld langer. Daarom is het belangrijk te weten wat een gezond voedingspatroon is. Als gewichtsconsulenten helpen we je hierbij. Samen gaan we voor een gezond voedingspatroon dat je volhoudt.

Coaching

Heb je een specifieke hulpvraag? Over beweging, voeding, welzijn of een combinatie? Met coaching gaan we nog gerichter op jouw doel af. Samen maken we je wensen concreet om aan te werken en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Voordeel voor ondernemers

De overheid stimuleert de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. Er kunnen belastingvoordelen zijn voor trainingen, coaching en bedrijfsfitness. Dat maakt training bij InsideOut extra aantrekkelijk. Neem contact op over de mogelijkheden. We adviseren je graag.

Daarom personal training bij InsideOut

N

Gemotiveerd trainen met funfactor

N

Individuele begeleiding zonder omstanders

N

Combinatie bewegen, voeding, coaching

ADRES

Kolk 31
4241 TH Arkel
Tel. 06 290 222 38