Personal training & coaching

Trainen met fun in de meest uitdagende playground van de regio onder persoonlijke en deskundige begeleiding.

Kies voor personal training boven groepstraining. We geven je persoonlijke aandacht, een avontuurlijk programma op maat, 1-op-1 begeleiding, zonder meekijkers. Dus met alle ruimte voor personal coaching, als jij dat wilt. Vooral voor zelfstandigen en ondernemers is dit een uitkomst. Tegelijk fysiek én mentaal aan de slag. Zeker weten dat je zo je doel bereikt. En de weg ernaartoe is een feestje. Je wilt geen training overslaan. Echt. Je traint elke week in onze onderscheidende playground vol uitdagende toestellen, hindernisbanen, klimwanden… waar je geen genoeg van krijgt. Da’s wel even wat anders dan een zaaltje met de bekende apparaten op een rij. Oké daar hebben we er ook een paar van. Maar we bieden meer en anders. Kom kijken.

Daarom kies je InsideOut

N
Bewegen met plezier
N
Trainen voor specifiek doel
N
Elke keer anders, altijd verrassend
N
Persoonlijk met een ‘klik’
N
1-op-1 persoonlijke aandacht
N
Modernste studio met grootste funfactor ever

Voordeel voor zelfstandigen en ondernemers

De overheid stimuleert de fysieke en mentale gezondheid van de beroepsbevolking. Er gelden belastingvoordelen voor trainingen, coaching en bedrijfsfitness. Dat maakt training bij InsideOut extra aantrekkelijk voor ondernemers en zelfstandigen. Neem contact op over de mogelijkheden. We adviseren je graag.

Daarom personal training bij InsideOut

N

Gemotiveerd trainen met funfactor

N

Individuele begeleiding zonder omstanders

N

Combinatie bewegen, coaching

Dietiste aan boord Marjon, medicijnen, suplementen kennis.

Personal Intensive

Onze trainingen zijn gericht op duurzaamheid. Samen zetten we steeds weer een volgend stapje om (nog) gelukkiger te worden. Maar soms sta je op een kruispunt, zit je even vast. Je bent niet tevreden over je levensstijl, hebt slaapproblemen, gezondheidsklachten… misschien dreigt een burn-out? Dan ga je beter kort, intensief aan de slag. In plaats van 1 keer, train je 4 of 5 keer in de week. We gaan nog doelgerichter aan de slag om die uitdaging aan te pakken. Mentaal, fysiek, in onze playground, maar ook bij je thuis, indien nodig en gewenst. Met Personal Intensive kom je in korte tijd weer in balans.

"De trainers zijn flexibel, gemotiveerd en proberen je op een goede manier uit te dagen!"

Barbara: “Ik train al 4 jaar bij InsideOut en heb nog nooit een saaie training gehad. De trainingen zijn 1-op-1, professioneel en deskundig. De trainers zijn flexibel, gemotiveerd en proberen je op een goede manier uit te dagen om je eigen grens steeds een stukje te verleggen. Heel fijn. En je leert op meerdere manieren jezelf steeds beter kennen!”

"Mijn hoofd komt tot rust door de goede gesprekken tijdens de toch intensieve sportles."

José: “Apenkooien was vroeger mijn favoriete gymles. Laat ik nu een sportschool vinden die dat continu aanbiedt. Onder de professionele, stimulerende en persoonlijke begeleiding van InsideOut, kan ik iedere week ‘spelen’. Mijn lijf krijgt de aandacht die het verdient en mijn hoofd komt tot rust door de goede gesprekken tijdens de toch intensieve sportles. Ik word er blij van!”

"Zowel fysiek als mentaal sterker geworden."

Tim: “In het verleden ben ik betrokken geweest bij een ongeluk. Na revalidatie en fysiotherapie bleef ik klachten houden en kwam ik in contact met InsideOut. Dankzij de goede begeleiding van Paul heb ik het vertrouwen terug in mijn lichaam en durf ik mijn grenzen te verleggen. Ik merk dat ik zowel fysiek als mentaal sterker geworden ben en bovendien heb ik geen klachten meer.”

"Door de variëteit kijk ik uit naar elke training."

Marina: “Sinds ik bij InsideOut sport, nu zo’n drie jaar, ben ik eental kilo’s lichter geworden, maar wat ik vooral super vind is dat ik me topfit en energieker voel dan ooit tevoren! Ik vind het heerlijk dat o.a. door InsideOut sporten een onderdeel van mijn leven is geworden dat ik nooit meer op geef. Door de variëteit kijk ik uit naar elke training, ook mede door de leuke groepssamenstelling tijdens de Physical Group trainingen.”

"Mijn dag kan niet beter beginnen!"

Gerard: “Ik heb altijd al veel gesport en lette goed op mijn voeding. Vanwege mijn veeleisende baan en drukke leven merk ik hoe belangrijk sporten en fit zijn voor mij is. Voordat ik bij Tomas en Paul terecht kwam dacht ik ook al superfit en getraind te zijn. Maar met hun begeleiding en doelgerichte trainingen haal ik echt nog zoveel meer uit mezelf! Daarnaast is het echt heerlijk om te sporten voordat ik naar mijn werk ga. Mijn dag kan niet beter beginnen!”

Zo werken wij

Gericht maar met plezier op je doel af: slanker, fitter, sterker, lekkerder in je vel, snelle re-integratie, misschien wel die ene obstacle run, marathon… Of gewoon elke week lekker bewegen. Om uit je hoofd te komen. In combinatie met mentale training, als jij daar behoefte aan hebt.

Beweging

Wij helpen je op een leuke manier te trainen voor meer:

  • uithoudingsvermogen
  • kracht
  • lenigheid
  • coördinatie
  • explosiviteit

Heb je een specifiek doel voor ogen? Dan hebben wij de kennis, ervaring en middelen om je te begeleiden je doel te bereiken, zoals:

  • obstacle run
  • marathon
  • triathlon
  • wintersport
  • afvallen

Personal coaching

Heb je behoefte aan mentale aandacht? Dankzij onze 1-op-1 begeleiding met persoonlijke aandacht, onze kennis van en ervaring met personal coaching, bieden we je graag de combinatie fysiek en mentaal. In alle vertrouwelijkheid kun je bespreken wat je wilt. Samen maken we je wensen concreet om aan te werken en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Voeding

In tegenstelling tot vroeger eten we niet meer alleen om te overleven. We eten ook om iets te vieren, voor de gezelligheid, uit verveling, als het tegenzit. Mensen die gezond eten en een goed lichaamsgewicht hebben, leven gemiddeld langer. Daarom is het belangrijk te weten wat een gezond voedingspatroon is. Als gewichtsconsulenten helpen we je hierbij. Samen gaan we voor een gezond voedingspatroon dat je volhoudt.

ADRES

Kolk 31
4241 TH Arkel
Tel. 06 290 222 38