Personal training & coaching

Trainen met fun in de meest uitdagende playground van de regio onder persoonlijke en deskundige begeleiding.

Kies voor personal training boven groepstraining. We geven je persoonlijke aandacht, een avontuurlijk programma op maat, 1-op-1 begeleiding, zonder meekijkers. Dus met alle ruimte voor personal coaching, als jij dat wilt. Vooral voor zelfstandigen en ondernemers is dit een uitkomst. Tegelijk fysiek én mentaal aan de slag. Zeker weten dat je zo je doel bereikt. En de weg ernaartoe is een feestje. Je wilt geen training overslaan. Echt. Je traint elke week in onze onderscheidende playground vol uitdagende toestellen, hindernisbanen, klimwanden… waar je geen genoeg van krijgt. Da’s wel even wat anders dan een zaaltje met de bekende apparaten op een rij. Oké daar hebben we er ook een paar van. Maar we bieden meer en anders. Kom kijken.

Daarom kies je InsideOut

N
Bewegen met plezier
N
Trainen voor specifiek doel
N
Elke keer anders, altijd verrassend
N
Persoonlijk met een ‘klik’
N
1-op-1 persoonlijke aandacht
N
Modernste studio met grootste funfactor ever

Voordeel voor zelfstandigen en ondernemers

De overheid stimuleert de fysieke en mentale gezondheid van de beroepsbevolking. Er gelden belastingvoordelen voor trainingen, coaching en bedrijfsfitness. Dat maakt training bij InsideOut extra aantrekkelijk voor ondernemers en zelfstandigen. Neem contact op over de mogelijkheden. We adviseren je graag.

Daarom personal training bij InsideOut

N

Gemotiveerd trainen met funfactor

N

Individuele begeleiding zonder omstanders

N

Combinatie bewegen, coaching

Dietiste aan boord Marjon, medicijnen, suplementen kennis. Kleine verwijzing.

Personal Intensive

Onze trainingen zijn gericht op duurzaamheid. Samen zetten we steeds weer een volgend stapje om (nog) gelukkiger te worden. Maar soms sta je op een kruispunt, zit je even vast. Je bent niet tevreden over je levensstijl, hebt slaapproblemen, gezondheidsklachten… misschien dreigt een burn-out? Dan ga je beter kort, intensief aan de slag. In plaats van 1 keer, train je 4 of 5 keer in de week. We gaan nog doelgerichter aan de slag om die uitdaging aan te pakken. Mentaal, fysiek, in onze playground, maar ook bij je thuis, indien nodig en gewenst. Met Personal Intensive kom je in korte tijd weer in balans.

Zo werken wij

Gericht maar met plezier op je doel af: slanker, fitter, sterker, lekkerder in je vel, snelle reïntegratie, misschien wel die ene obstacle run, marathon… Of gewoon elke week lekker bewegen. Om uit je hoofd te komen. In combinatie met mentale training, als jij daar behoefte aan hebt.

Beweging

Wij helpen je op een leuke manier te trainen voor meer:

  • uithoudingsvermogen
  • kracht
  • lenigheid
  • coördinatie
  • explosiviteit

Heb je een specifiek doel voor ogen? Dan hebben wij de kennis, ervaring en middelen om je te begeleiden je doel te bereiken, zoals:

  • obstacle run
  • marathon
  • triathlon
  • wintersport
  • afvallen

Personal coaching

Heb je behoefte aan mentale aandacht? Dankzij onze 1-op-1 begeleiding met persoonlijke aandacht, onze kennis van en ervaring met personal coaching, bieden we je graag de combinatie fysiek en mentaal. In alle vertrouwelijkheid kun je bespreken wat je wilt. Samen maken we je wensen concreet om aan te werken en je kwaliteit van leven te verbeteren.

Voeding

In tegenstelling tot vroeger eten we niet meer alleen om te overleven. We eten ook om iets te vieren, voor de gezelligheid, uit verveling, als het tegenzit. Mensen die gezond eten en een goed lichaamsgewicht hebben, leven gemiddeld langer. Daarom is het belangrijk te weten wat een gezond voedingspatroon is. Als gewichtsconsulenten helpen we je hierbij. Samen gaan we voor een gezond voedingspatroon dat je volhoudt.

ADRES

Kolk 31
4241 TH Arkel
Tel. 06 290 222 38